Alex Mucci

Dit is dan weer eens zo'n relatief onbekende maar toch beroemde 'celebrity'. In Nederland zullen weinig mensen ooit van Alex Mucci hebben gehoord. Ze is dan ook voornamelijk bekend bij de volgers van internationale modellen zoals ik. Dan kom je haar vanzelf wel een keer tegen via via. Dat kwam ik ook en volg haar vanaf dat moment. Gewoon... Omdat ik haar een grappig voorbeeld vind van de hedendaagse sexy modellencultuur... ;-)
Alex Mucci is een Italiaans model en als ze in Instagram haar verhaaltjes doet, begrijp ik er dus geen zak van. Maar het klinkt wel leuk. Ze is bij uitstek dat ultieme 'OnlyFans' model wat 'iets meer' laat zien als je daar lid van wordt. Maar al haar foto's op Insta en Twitter laten al weinig aan de verbeelding over want die meloenen van borsten en ultra dikke billen kan je moeilijk verbergen... Het valt me zelfs op dat haar Instagram-foto's nog niet zijn verwijderd want 'tepels' mogen toch niet? Ze gaat hier blijkbaar heel slim mee om. Net zoals ze heel vaak met dichte ogen poseert... Ze is namelijk nogal 'loens' en dat maakt haar gezicht wat lachwekkend... ;-)
Geniet van deze wulpse schone, die al een dertiger is en recent een baby heeft gekregen, maar dit weerhoudt haar uiteraard niet om zichzelf te blijven showen aan de wereld. :-)