Celebs 2 - Bekende en minder bekende sterren en modellen

Simpelweg het vervolg van de 'Celebs'-pagina. Het zichtbare menu werd te lang waardoor de onderste keuzes wegvielen. Daarom een splitsing van het al bestaande aantal celebs en hierdoor weer meer ruimte om er nieuwe aan toe te voegen. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon onderaan elke pagina op 'Next' klikken naar de volgende pagina's. Veel plezier met steeds meer bekende en minder bekende 'chicks' uit de media! :-)

Links en rechts een paar foto's van MEROL! De (ex-) Dordtse zangeres die er geen doekjes omwindt: "Houd je bek en bef me!" en ze heeft "Geen reet". Wel laat ze steeds vaker haar erotische kant zien! Misschien binnenkort een eigen pagina onder 'Celebs'? :-)

Gravin Eloise van Oranje! Bekende studente, influencer, schrijfster maar dus volwaardig lid van het Koninklijk Huis van Oranje! Meer meer meer sexy invloed vanuit het Koningshuis! :-)

Van links naar rechts:
Megan Fox ('Transformers'), Loes van Delft, Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Eva Vlaardingerbroek. Zoveel sexy bekende en minder bekende vrouwen om te laten zien! Eindeloos! :-)