Navigatie op 'Erotica' verbeterd!

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 10:33

Op de weer 'Duffe Dode Zondag' van gisteren heb ik het karwei even afgemaakt: Alle fotopagina's zijn nu voorzien van de bekende 'NEXT =>' en '<= BACK' knoppen. Dat betekent dat je niet alleen via de hoofdmenu's bovenaan door de site kunt bladeren maar gewoon op elke pagina de knoppen kunt gebruiken. Voor wie niet perse gericht zoekt veel sneller en prettiger werken. De menu's zijn soms wat lastig te hanteren. Maar voor wie gericht een bepaald onderwerp wil zien, blijft dat natuurlijk het beste.
De laatste fotopagina ('DIVERSE GEKHEID') leidt dan naar de BLOG's van Erotica. Daarna zijn de knoppen niet echt zinvol meer want de overige pagina's zijn meer thematisch.

Op deze manier is deze groeiende site naar mijn idee weer een stuk verbeterd voor de bezoekers.
En dat aantal groeit de laatste tijd wel! Mede vermoedelijk door iets meer verwijzingen vanuit de andere website en mijn Twitter-account.
Dat is fijn en ik hoop dat ik er mensen een plezier mee doe. Erotiek is iets om van te genieten. En ik hoop voor elk wat wils te kunnen blijven bieden. Nieuwe ideeën zijn natuurlijk altijd welkom! Niet dat ik alles zal kunnen (of willen) uitvoeren. Het blijft natuurlijk mijn 'Erotica'. ;-)

Soms zou ik graag wat meer films willen linken maar dat blijft een probleem. Te vaak verdwijnen bepaalde films weer van de gratis sites waarvan ik ze link. Hoe meer ik dan link; hoe meer kans op dode links. Dat is niet leuk om te zien natuurlijk. Maar zolang ik ze op deze gratis site niet zelf kan uploaden blijft het de enige manier.

Feestmaand?

Binnenkort komt de 'feestmaand' December er weer aan! Hoera?
Nou... Voor mij valt er weinig te feesten. Door mijn persoonlijke omstandigheden zit ik gewoon net als vorig jaar weer "helemaal alleen kerstfeest te vieren" en Hazes heb ik daarbij niet nodig... :-P
Vermoedelijk zal ik wel weer een 'Christmas' special maken op een aparte pagina.
Die van 2020 staat er nu nog maar zal ik vermoedelijk aanpassen. Alle bomen, kerstmutsen en pakjes zien er natuurlijk wel hetzelfde uit... Maar misschien vind ik weer nieuw actueel materiaal van de mooiste en geilste meiden die alle eenzame zielen een hete Kerst willen toewensen.

Stay tuned dus op de meest erotische website van Nederland: 'Erotica'!

Ideeën voor een hete Kerstmis 2021? :-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb