'Celebs' gereorganiseerd!

Gepubliceerd op 10 november 2021 om 11:08

Het was hoog tijd dat ik een oplossing verzon voor het steeds langer wordende menu van de 'Celebs'. De onderste 2 of 3 waren voor de meeste lezers al niet meer te zien! En dan heb ik wel een leuke tussenoplossing verzonnen door de 'NEXT' en 'BACK' knoppen toe te voegen zodat je gewoon door alle Celebs kon bladeren, maar weten wie je wilt zien door het hoofdmenu te gebruiken vind ik toch wel iets gebruiksvriendelijker. Gisteren heb ik het opgelost.
Door een tweede Celebs-pagina ('Celebs 2') te maken en een deel van de onderliggende pagina's daaronder te plaatsen heb ik het een stuk overzichtelijker gemaakt.
Nu is er weer ruimte voor nieuwe bekende of minder bekende sexy 'celebs' zoals Gravin Eloise van Oranje of Georgina Verbaan. ;-)

Verder is het een poosje erg rustig geweest met vernieuwingen van 'Erotica' want ik sta opeens voor enkele grote technische problemen: mijn 'normale' PC is kapot! Ik heb een probleem met de koeling. Daardoor valt hij steeds uit en dat is niet goed.
Gelukkig had ik nog een reserve PC waar ik nu op zit te werken. Maar die is erg traag en daarop kan ik niet alles doen zoals op de andere. Even afzien dus en zoeken naar (betaalbare!) oplossingen.

'Erotica' wil blijven groeien in omvang maar vooral in bekendheid. Daarom hoop ik snel weer met nieuwe onderwerpen te komen en meer, meer, meer... VEEL meer erotiek! :-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.