Ontwikkelingen

Gepubliceerd op 30 augustus 2021 om 10:25

Sinds de vorige blogs 'Toekomst Erotica' en 'Erotica Restylet' lijkt er weinig gebeurd. Er zijn echter wel degelijk dingen gebeurd maar meer op de achtergrond.
Allereerst was er opeens een (klein) probleem met het wijzigen van deze website, op 'JouwWeb'.
Het probleem is echter te omzeilen en er wordt aan gewerkt door de harde werkers van de servicedesk. ;-) Daarmee heb ik prima communicatie gehad.

Daarnaast heb ik toch besloten om het Twitter-account van John Hardcastle weer te activeren.
Het stond na deactiveren in een soort wachtstand, die 30 dagen duurt. Daarna vervalt het helemaal. Maar voor die periode om was heb ik het weer geopend.
Ik vind dit toch belangrijk om vooral voor deze site ergens (een beetje) promotie te maken.
Op dit account volg ik voornamelijk erotische accounts en diverse interessante mensen die ook de nodige 'netwerkjes' hebben en niet (zwaar) tegen erotiek zijn. Zelf word ik nog niet of nauwelijks gevolgd dan door erotische spammers... :-P Maar dat heeft ook weer tijd nodig.
Ik hoop dat dit voorlopig gehandhaafd blijft. Met dit account zal ik geen privé-posten maken of contacten leggen met een heel brede groep. De mate van erotiek die ik zal posten, zal uiteraard binnen de lijntjes van de Twitter-regels moeten blijven... Beetje op eieren lopen dus. ;-)

Tenslotte ben ik hier en daar dan wat aan het 'restylen' geweest... Maar niet fanatiek.
Voorlopig denk ik er het maximale uit te halen en ik kan eindeloos doorgaan met toevoegen van pagina's (vandaag nog gedaan in de 'Non Nude' categorie!) maar zonder al te veel bezoekers lijkt het nog altijd meer op een persoonlijk fotoalbum... Gewoon rustig aan verder gaan.

Ook ben ik nog bezig met het uitwerken van een nieuw idee... Wat deels raakvlakken heeft met privé (mijn eigen huis) en met de erotiek. Maar dat neemt dan ook een van de belangrijkste plekken in de laatste tijd, in mijn persoonlijke leven.
Best wel belangrijk dus dat ik dit niet overhaast aanpak. Dan zal de teleurstelling groter zijn als het weer op niks uitloopt zoals alle andere 'projecten'... 
Je hoort later meer hierover.

Voor nu weer: veel plezier met alle mooie nieuwe afbeeldingen van de mooiste meiden in de wereld. Voor mij een belangrijke reden om door te blijven gaan. :-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.