Erotica restylet

Gepubliceerd op 6 augustus 2021 om 13:51

Klopt die titel wel? Ik probeerde uit te leggen dat ik wat aan het 'aanpassen' ben maar dat vind ik zo suf voor een titel ('Erotica past wat aan' of zo...) dus gebruikte ik een duur Engels woord wat in het Nederlands ingeburgerd is geraakt: 'restylen'. Maar hoe vervoeg je dat?
Ach... maakt niet uit. Je zult nu begrijpen dat ik bezig ben met wat schoonheidsverbeteringen.
Door de groei en diverse random toevoegingen van pagina's, werden deze naar mijn idee namelijk wat moeilijk te zien en te vinden... Dan weet ik zeker dat er straks geen hond meer komt kijken. Wat ik ook met deze website wil gaan doen... (lees vorige blog)

Ik heb al een poosje gezien dat het hoofdmenu onder GIRLS 18+ 'CELEBS' te groot werd.
Ooit ben ik begonnen met een 'leuke' startpagina met daarop een aantal bekende namen (daarom zijn het 'celebs') en als je daar dan op klikt hun persoonlijke pagina's.
Die startpagina is er nog maar in de loop der tijd zijn er meer interessante 'celebrities' bijgekomen. Het daardoor steeds langer wordende submenu zag ik langzaam maar zeker te groot worden voor het beeldscherm waarop ik zelf werk. Laat staan hoe dit eruit moet zien als je een mobiel gebruikt... En als je per ongeluk iets ernaast klikt, verdwijnt het weer... Lastig. Niet leuk.

Op al mijn fotopagina's waar ik vervolgen op maak, werk ik al met een simpel knopje onderaan de pagina met: 'NEXT =>' of juist '<= BACK' voor heen en weer bewegen tussen de meerdere pagina's. Simpel en misschien niet meer van deze hippe internettijd maar voldoet prima.
Dit nu heb ik vandaag alvast toegevoegd aan de meerdere Celebs-pagina's. Dus als je bij de eerste begint ('ANCILLA') dan klik je met 'NEXT' en krijg je 'BELLA THORNE'. Simpel. Leuk? Nou ja, misschien is het handiger als je liever direct op jouw favoriete 'celeb' wil klikken en niet eerst langs allemaal kutmutsen moet om haar te bereiken... Maar dit werkt wel handiger en zo zie je ook alles wat er zo'n beetje aan 'celebs' op deze website staat. En dat zal zeker nog wel groeien, als het aan mij ligt en ik weer nieuwe zin krijg... 

Ik overweeg nog een nieuwe startpagina te maken, met daarop dan ALLE celebs en dan misschien met kleinere plaatjes te werken zodat er meer op kan... Maar dat heeft ook weer grenzen, als je later alles op postzegelformaat moet zien te ontdekken... :-P 
Hier denk ik dus nog even over na.

Maar in het algemeen loop ik nu dus even eerst de hele website langs of dingen aangepast moeten worden. Soms kloppen er dingen gewoon helemaal niet meer (links, informatie) en soms vind ik het gewoon niet leuk zoals het erop staat. Ik probeer er een mooiere stijl van te maken (restylen dus...) wat de al toevallige voorbijganger mogelijk beter trekt.
Maar dat blijft natuurlijk lastig op zo'n gratis prefab website waar je met beperkingen zit.
Eventuele tips zijn natuurlijk altijd welkom!

In ieder geval veel plezier ermee als je deze erotische site probeert door te spitten. ;-)

Oh ja, af en toe voeg ik ook hier en daar nieuwe foto's toe op bestaande pagina's omdat er 'gaten' waren of omdat ik inmiddels veel nieuwe heb gevonden en verzameld.

Van ARIEL tot ZEER EXTREME HARDCORE... 'Erotica' blijft groeien! :-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.