Toekomst Erotica?

Gepubliceerd op 28 juli 2021 om 10:45

Een poosje geleden had ik eindelijk weer eens een blogje geplaatst! Met heel goed nieuws want ik kon mededelen dat ik eindelijk weer een Twitter-account had aangemaakt voor 'John Hardcastle'. Dat was enkele jaren geleden mislukt maar nu kon het weer. Via Twitter wilde ik dan wat meer promotie gaan maken voor 'Erotica'. Want zoals het nu gaat... Nu weet eigenlijk 'niemand' van het bestaan van deze site af dus alle bezoekers komen hier bij toeval of na een keer geklikt te hebben op een kleine link ergens verstopt op een andere website... Frustrerend voor mij omdat ik zonder bezoekers voor de 'kat z'n viool' zit te werken... :-(
Maar afgelopen week heb ik dat blogje snel weer verwijderd...
Ik had namelijk dat nieuwe Twitter-account al weer verwijderd. Omdat dit in direct verband stond met een ander Twitter-account wat door de machtige firma met dat blauwe vogeltje was 'suspended'! Ofwel ook verwijderd maar dan van bovenaf en onherstelbaar voor de eigenaar.
Protesten daar tegen hebben nog niets uitgehaald en vanwege mijn ervaringen met eerdere pogingen voor John Hardcastle, geloof ik er ook niet meer in. Ik trek aan een dood paard.
De erotische vrijheid van meningsuiting wordt langzaam maar zeker aan banden gelegd.
Seks... Erotiek... Porno... worden allemaal in de ban gedaan. Let op mijn woorden.
Alleen de heel grote zwaar gecontroleerde mega-producenten, die bakken met belasting in de staatskas dumpen, zullen overblijven. Maar de kleine enthousiaste jongens zoals ik? Opzouten.
Wij zijn kakkerlakken. Die verdelg je. Daar praat je niet mee.

Momenteel ben ik heel erg negatief over de toekomst van deze site 'Erotica'.
Ik kan en mag natuurlijk vrij dingen toevoegen wat allemaal onder de legale content valt en dat doe ik dan ook... Maar voor wie? Alleen om mijn tijd te doden? Daar maak ik geen website voor! Die moet bezocht en bekeken worden. Liefst steeds meer. Maar zonder enige sociale communicatie-mogelijkheid is dat minimaal en misschien zelfs onmogelijk.

Hier moet ik nog even goed over nadenken.

Ik heb er inmiddels al zo veel uren in zitten dat ik niet meteen alles weggooi en ik heb gisteren nog een nieuwe pagina erbij geplaatst onder 'Non Nude' met weer meer mooie jonge dames...
Maar ik blijf natuurlijk niet bezig als ik zie dat er toch niemand komt om ze te bekijken.

TBC. (To Be Continued...)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.