Erotiek in de sport

Gepubliceerd op 3 mei 2021 om 09:22

Op de serieuze blogsite 'De Rest van het Avontuur' wordt de laatste jaren erg veel over seksualiteit geschreven. Een goede zaak want in deze nieuwe 'puriteinse' tijd dat naakt, seks en erotiek steeds meer in de verdomhoek raken omdat het zogenaamd tot onaanvaardbaar misbruik zou leiden (van vrouwen en zelfs minderjarigen), is alle gezonde relativering meegenomen.
Laatst stond er in een recente 'Seksflits' een stuk over 'strakke turnpakjes die zouden seksualiseren'. De turnsport staat al lang onder vuur omdat veel (mannelijke) coaches hun jonge leerlingen zouden hebben geïntimideerd en zelfs seksueel misbruikt! Verona van de Leur wordt genoemd en die komt hier op de pagina 'Celebs' ook voor.

Maar voor het eerst in de geschiedenis van de turnsport geeft het Duitse turnteam het 'voorbeeld' door niet meer in de bekende strakke kort uitgesneden turnpakjes te spelen maar in nieuwe volledig lichaam bedekkende bodysuits. "Omdat er ook mannen op de tribune zitten om naar andere dingen te kijken dan de sportieve prestaties..." 
Ja duh! Is dat al niet zo in de hele menselijke geschiedenis?
Werden de oude Grieken van de Olympische spelen niet vaak bloot afgebeeld in sculpturen terwijl ze hun discus gingen werpen of andere dynamische sport gingen uitvoeren?
Werden de atletische lichamen altijd al niet verafgood als zijnde perfectie? Naakt dus puur erotisch?
Volgens mij hoort dat gewoon bij bepaalde sporten en zeker ook het turnen.
Dat sommige vrouwen zich daardoor 'bekeken' voelen is jammer... voor hen! Want het is wel een normaal onderdeel van de turnsport. De mooie naakte gespierde benen, uitpuilende strakke billen en de weinig verhullende strakke pakjes die de tepels soms laten zien. Hoewel ze die al een poosje tegenwoordig afplakken, zodat dit niet meer kan gebeuren... Droevig eigenlijk.

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je als turnster eigenlijk niet op je goede plek zit als je niet 'erotisch' bekeken wilt worden. Doe dan je ding waarin je je wel goed voelt. Of trek van mijn part een bontjas aan... Maar besef wel dat de aandacht voor de turnsport dan sterk zal afnemen...

Hier bij Erotica bestaat onder de 'Girls 18+' pagina's ook een pagina speciaal voor de 'Sport'!
Ik vind namelijk dat sport en seks dichtbij elkaar liggen. In veel opzichten.
Veel getoonde afbeeldingen zijn bewust gemaakt (dus porno!) maar ook in de dagelijkse sport is het een genot om soms de bloopers te zien waarin de echte sporters hun naakte schoonheid onverwacht tonen aan het publiek. Niks mis mee! Sporters hebben meestal geweldig mooie afgetrainde lichamen die een genot zijn om te zien! Ook dat is gezonde erotiek! Geniet!

Meer sport in de erotiek of erotiek in de sport op de 'Sport' pagina! :-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.