Erotisch buitenseizoen 2021

Gepubliceerd op 9 maart 2021 om 09:00

"Spring 's in the air!" Dit schreef ik al op een andere blogsite.
Op 1 maart is de meteorologische lente weer begonnen. Wat in eerste instantie al snel begon met een week uitzonderlijk hoge temperaturen na de 'horrorwinter' in februari!
Maar op het moment van schrijven is dit al weer een poosje teruggezakt naar een niveau 'lager dan gemiddeld' voor maart... Maart roert zijn staart. En je weet in Nederland nooit welke kant het op zal gaan op langere termijn.
Maar het is onomkeerbaar: het echte voorjaar komt er toch echt aan met daarna een 'echte' zomer.
En vooral de liefhebbers van (erotische) buitenshoots en buitenseks zijn al weer druk aan het plannen wat ze dit jaar gaan doen. Mmmm! Ik kijk er ook naar uit!

Helaas kan ik daarvoor dus niet meer eenvoudig verder weg dan mijn eigen omgeving maar ook daar hoop ik elk jaar weer 'leuke' dingen te mogen zien en doen.

Modellen en stellen zijn altijd weer welkom om hier een spannend rondje te komen doen, die ik dan heel graag op foto of video vastleg. Zie mijn PROJECTEN pagina voor de mogelijkheden.

Op Twitter zie ik ook al weer steeds meer de oproepen langskomen van mensen die naar buitenseks verlangen. Dat kan allemaal gewoon heel 'Coronaproof'! Stellen die gewoon seks hebben in een rustig bosje, op parkeerplaatsen of op stille bedrijventerreinen... En zich dan laten bekijken door de liefhebbende voyeurs. Soms een handje uitsteken om een serie stijve lullen af te trekken. Het kan allemaal. De website 'Doggingservice' is eentje van de vele (internationale) websites waar je contacten kan leggen om met elkaar af te spreken of de plekken te lezen waar 'het' allemaal gebeurt. Wel helemaal op Nederland gericht is de 'Buitenseksradar', die momenteel nog in ontwikkeling is maar al veel info biedt over buitenseks.

Het gaat allemaal weer gebeuren! Ben jij er bij? Ik volg het graag en hoop binnenkort ook eindelijk eens wat dichter in mijn eigen omgeving spannende dingen te kunnen zien en doen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb