Siswet

Gepubliceerd op 29 januari 2021 om 09:18

Op de Celebs-pagina van 'Elise - Siswet' had ik al aangekondigd dat ik nog met een apart blogje zou komen over deze opmerkelijke dame. Ik wil namelijk nog wel wat over haar kwijt.
Niet alleen iets van kritiek... Ik schreef daar namelijk al dat ik haar nogal een 'arrogante muts' vond. Dat was toen ook zo. Ze was toen nog niet zo bekend en (mogelijk) nog volop anaal aan het 'trainen' maar ze bood zich wel aan als model. En ik moest haar niet gratis voor de camera... Wilde gewoon betalen. Wat ik ook met Jelena Melody had gedaan. Niet zo veel dat ze daarvoor naakt ging maar het was voor mij ook een eerste 'try-out' na zo'n 30 jaar geen modellen meer gefotografeerd te hebben! Met een 'nieuwe' digitale camera en zonder echte studio, die ik vroeger wel had.

Die foto's zijn toen ook niet bijzonder geworden. Dat vond Jelena zelf ook en daarom heb ik ze uiteindelijk niet meer gepubliceerd. Voor een volgende shoot zou ze echter altijd beschikbaar zijn. Maar Elise wilde dat niet... Dat vond ik niet passend voor een relatief beginnend model.
Zeg dan gewoon eerlijk dat je uitsluitend met 'professionele' fotografen wilt werken of mensen met een bewezen stijl portfolio. Iemand zo afkraken zonder me te kennen dat vind ik niet kunnen.

Maar goed, ze heeft dus niet stilgezeten en in de jaren daarna tot heden aardig wat ervaring en bekendheid opgedaan. Vooral als 'anal queen', of zelfs de 'Anal ambassador 2020' zoals op haar Twitter staat. Ze steekt zeker de beruchte 'Hot Kinky Jo' naar de kroon.

Daarnaast is ze nog bekend geworden van een paar incidenten. Eentje met de politie...

Ze had al eens een filmpje op haar Twitter geplaatst waarin ze op een druk strand haar slipje uit deed en ging zitten masturberen, terwijl achter haar gezinnen met kinderen over de boulevard wandelden (zie foto). Dat filmpje had ze verwijderd maar ik had het al opgeslagen. Dat vond ik al behoorlijk kicken, zelf exhibitionist zijnde. Zij overduidelijk ook en dat heeft ze feitelijk ook gezegd in dat interview bij 'Spuiten en Slikken': ze laat zich graag zien. ;-) Nou prima toch? Van vrouwen wordt dat overigens vaker geaccepteerd dan van mannen... Als ik daar op het strand was gaan zitten en aan mijn stijve pik trekken dan was ik zeker opgepakt geweest...

Toch heeft Elise dit ook meegemaakt! In 2017 was ze 's avonds met haar collega cam-vriendin Noa druk doende met naakt voor de webcam staan en (waarschijnlijk) met elkaar spelen, toen de politie plotseling voor de deur stond. Buren hadden geklaagd dat ze 'onzedige handelingen' verrichtte die zichtbaar waren vanaf de openbare weg, dus wettelijk 'schennispleging'. En de politie had dit zogezegd ook zelf geconstateerd. Vanuit de achtertuin... 

Ze is meegenomen en moest die nacht in een arrestantencel verblijven... 

Ik heb dat ook meegemaakt. Niet fijn. Schaamtevol maar vooral zo oneerlijk en onrechtmatig!

Want was zij met een criminele activiteit bezig? Een volwassen vrouw die naakt erotisch voor de webcam staat? Dat mag gewoon hoor! Ze stond toch niet buiten te masturberen? Of in vol ornaat voor het raam (zoals ik als tiener wel eens heb gedaan...)? In een interview op 'Dumpert' legde ze uit dat de gordijnen in de woonkamer (waar ze camde) gewoon dicht waren maar in de keuken hing geen gordijn, dus met een beetje moeite (en een verrekijker?) zouden mensen via het keukenraam van de keuken naar binnen hebben kunnen gluren. En de politie was de achtertuin in gegaan en kon derhalve zo direct door de keukendeur naar binnen kijken... 

Euh... Is dat niet wat vergezocht???

Vermoedelijk was er heel iets anders aan de hand. Buren zullen na enkele jaren wel hebben geweten wat hun buurvrouw voor hobby's had (of bijbaan...) en zo'n 'reputatie' gaat dan snel rond natuurlijk. Gezond denkende mensen boeit dat niet. Die vinden het misschien zelfs leuk (Elise is een mooie meid die gezien mag worden!) of ze negeren het gewoon.

Maar sommige mensen denken direct aan 'hel en verdoemenis' met zo'n 'kind van de duivel' in hun straat. Ze zullen expres hebben gewacht tot ze eens iets 'konden zien' en daarna de politie hebben gebeld. De ratten. 

Ik heb nog gezocht maar na dit incident zijn er geen nieuwe berichten geplaatst in de media.

Hoe het is afgelopen weet ik dus niet. Ze zou een proces-verbaal krijgen... Afgedaan met een boete? Of met een sisser (en waarschuwing haar activiteiten voortaan beter te verhullen) afgelopen?

Geen idee. Maar ze is uiteraard gewoon doorgegaan als camgirl en tot heden nog altijd flink actief.

Ook in wat langere pornofilms. Haar ster is al hoog maar nog altijd rijzende. :-)

Daarom heb ik nu zeker wel weer respect voor haar gekregen. Zij staat voor wat ze doet, schaamt zich niet voor de preutse meute en doet wat ze lekker en leuk vindt. En ze verdient daar vermoedelijk een aardig zakcentje mee. Toffe slet, die Siswet. ;-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb